Tanulóink saját készítésű csomagocskáikkal feldíszítették a katolikus templom előtt felállított adventi koszorút. Áldott, békés adventi készülődést kívánunk mindenkinek!

Hamarosan elkészül az 51 m hosszú új kerítés az ajtóval, kapuval (a tornaterem felől).

Az iskola ereszcsatornái az évek folyamán több helyen korrodálódtak, így teljes egészében kicseréltettük őket. Lezárófésűt (verébfogót) is szereltettünk, hogy megakadályozzuk a madarak befészkelését.   

A műfüves pálya körül elkészült a hosszútávú futásra alkalmas futópálya, a 60 m-es futópálya és a távolugró pálya

Karácsonyra hangolódva várjuk az ünnepeket

Ádventi készülődésünk a karácsonyra

Alsó tagozatos tanulóinkkal meghallgattuk Szarka Gyula Tücsöklakodalom/ Hej,Dunáról online gyerekkoncertjét

Az alsó tagozatosok nagy örömére idén sem maradhatott el az immár hagyományosnak számító "Tökjó nap". Örömmel alkották meg szebbnél szebb műveiket, tízóraira sült tököt majszoltak, majd a napot a Ghymes együttes online koncertjével zárták. 

Beköszöntött az ősz és vele együtt az őszi termények betakarítása. Jó ötletekkel az őszi termésekből szemrevaló dekorációk születtek. 

Nyitrára kirándultunk, megmásztuk a Zobor hegyet, hintáztunk, állatkákat simogattunk, labirintusban tévelyegtünk a Nyitrai Városi Park játszóterén

Október 6-án az iskolarádióban megemlékeztünk az aradi vértanúkról

Bekapcsolódtunk az Iskolába biciklivel elnevezésű projektbe. Tettük ezt a környezetvédelem és egészségünk megőrzése érdekében

Úszótanfolyamot szerveztünk Nyitra megye önkormányzatának támogatásával a Negymegyeri Termálfürdőben

Iskolánk csapata bekerült a Katedra Pénzes István anyanyelvi verseny országos döntőjébe, ahol eredményesen végeztünk

A Katedra Alsó Tagozatos Verseny országos döntőjén Dunaszerdahelyen 7. helyezést ért el a 3.és 4.osztályosok csapata.

Iskolánk 2.helyezettjei a Magyar gyerek elnevezésű versenyben. A szervezők küldetése összefogni a magyar nemzetiségű gyerekeket az egész világon, növelni nemzetiségi öntudatukat, szeretetüket anyanyelvük iránt. 

Tanulóink egészsége védelmében szereltük fel bejáratunk közelében az automata lázmérő és fertőtlenítő műszert. A gép automatikusan méri az ide érkezők testhőmérsékletét, kezüket fertőtleníti és figyeli a maszk használatát.

2020.szeptember 2-án 15 kis elsőssel megkezdtük az új tanévet